Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne

Het échte clubgevoel, dat is wat we bij Toneelvereniging Crescendo hebben en proberen te handhaven. De repetities zijn niet alleen leerzaam, maar bovenal ook leuk en gezellig. Sommige avonden wordt er zelfs meer lol en plezier gemaakt dan dat er fanatiek geoefend wordt... maar dan gaan we de keer erop er weer twee keer zo hard tegenaan! Als jeugdlid van Crescendo ben je elke week welkom op de repetitie van de zomervakantie tot en met april en vertegenwoordig je jouw rol tijdens het jaarlijkse toneelstuk, hopelijk voor een volle zaal!

Onze club telt misschien niet heel veel leden, maar ze voeren hun hobby wel met veel passie en plezier uit. Wil jij onze club een warm hart toedragen? Vanaf 8 mei kan er weer gestemd worden op Jeugdtoneel Crescendo door de Rabobank leden. De bijdrage van de clubkascampagne willen we heel graag inzetten voor het aankopen van kleding en decorstukken voor onze jeugdvoorstellingen, zodat onze toneeljeugd nog meer kan schitteren op de bühne.

#raboclubkasHV

Reclame rcc 2

Jeugdtoneel Crescendo presenteerde:

Afgelopen april lieten onze jeugdspelers hun Verfstreken zien op de bühne van de Smelehof. En we kunnen terugkijken op twee leuke uitvoeringen!

Onder leiding van regisseur Willem Hoeben en regie-assistent Kelly Drabbels hebben de spelers een mooi stuk neer weten te zetten. Het publiek heeft er zichtbaar én hoorbaar van genoten. Zeker op zondagochtend toen er veel kleinere kinderen in de zaal aanwezig waren, was goed te merken hoe zij in het in verhaal opgingen, mooi!

De jeugd gaat het nu richting de zomervakantie rustig aan doen, terwijl de volwassenen spelers net weer aan het repeteren zijn en flink aan de slag mogen. In november zullen zij de avondvullende klucht "Dubbel-Op" ten tonele gaan brengen, van schrijver en acteur Jon van Eerd.

Graag willen wij iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze productie van harte bedanken en graag tot de volgende keer!

spelers Verfstreken

Verfstreken

Onze jeugd staat te trappelen van ongeduld om hun "Verfstreken" aan het publiek te kunnen vertonen. Op 14 & 15 april is het dan zo ver!

Kaartjes kosten € 5 per stuk en u kunt ze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. reserveren. Wilt u meer informatie over het toneelstuk? Klik dan hier.